Wie we zijn

Achtergrond

The Conceptuals is in 2005 opgericht door Annemarie Vegt, als projectbureau waarbinnen in de breedste zin van het woord op conceptmatige wijze (interieur)projecten worden georganiseerd en uitgevoerd. De aard van de opdrachten is zeer divers, maar in de loop van de tijd is de focus steeds meer verschoven naar enkel interieurprojecten en verbouworganisatie&begeleiding.

In de werkpraktijk komen, naast de daadwerkelijke interieurvormgeving, vaak veel andere aspecten om de hoek kijken bij ‘een nieuw huis’ en/of een verbouwing. Regelmatig komt het voor dat The Conceptuals al in de aankoopfase wordt betrokken en in deze fase meedenkt over de mogelijkheden maar ook de knelpunten van een eventuele verbouwing en de (her)inrichting van de ruimte. Tijdens de daadwerkelijke verbouwing treedt The Conceptuals op als 'regisseur', een coordinerende 'spin in het web'.

In de loop van de tijd heeft The Conceptuals ervaring opgedaan in begeleiding van de aankoop, verbouwing en inrichting en verhuur van huizen in het zuiden van Spanje. Zo ontstond in deze regio een netwerk van partijen die iets kunnen betekenen in het aankoopproces en de eventuele verbouwing, zoals makelaars, advocaten, bouwkundigen en aannemers. Of zonodig gaat The Conceptuals voor haar klant naar dergelijke partijen op zoek.

Wie is 'We'?

Op deze website wordt vaak over 'we' gesproken, daar waar het over onze werkzaamheden gaat. Alhoewel The Conceptuals  wordt gerund door Annemarie, spreken we toch graag in de 'we-vorm'. Allereerst is het 'we' omdat het een samenwerking en wisselwerking is tussen de opdrachtgever en The Conceptuals. We doen het samen. Bovendien zijn (kunnen) er vele andere partijen (worden) betrokken: architecten, constructeurs, aannemers etc. We, dus...

Annemarie Vegt (1964) studeert in 1989 af in de richting Internationale Betrekkingen aan de faculteit Beleid- en bestuurswetenschappen van de Katholieke Universiteit Nijmegen. Daarna volgt zij nog een postdoctorale opleiding 'international marketing and management'.

Na haar studie is zij in verschillende functies als projectmanager werkzaam, met name in de (zakelijke) evenementen- en reisbranche. Voor haar werk reist zij de hele wereld over.

In 1996 richt zij haar eigen organisatiebureau AMV Event& Incentive op. Met haar groep medewerkers organiseert zij talloze internationale bedrijfsevenementen zoals congressen, studiereizen, buitenlandse bedrijfsbezoeken en beurzen. Projecten waarbij zij verantwoordelijkheid draagt van A tot Z.

In 2003 verkoopt zij haar bedrijf en start zij met een tweejarige opleiding in een richting die altijd al haar grote passie heeft: interieurvormgeving. Na haar afstuderen richt ze in 2005 The Conceptuals op waarbinnen zij haar ervaring met projectmatig werken combineert met haar creativiteit en interesse voor interieurontwerp. Gedurende nog een aantal jaren werkt zij op projectbasis aan zowel events als interieuropdrachten.

In 2014 besluit zij zich alleen nog maar te richten op interieurprojecten en stoot zij de bedrijfsevenementenpoot definitief af.