Interieurontwerp en -styling

Of het nu gaat om het compleet herindelen van een ruimte of het vormgeven van uw interieur, The Conceptuals kan u dit geheel uit handen nemen. 

Om te beginnen gaan we samen om de tafel. We inventarisen wat de wensen en ideeën zijn. We luisteren en kijken goed, zodat we hier goed op kunnen aansluiten. 

Daar waar het gaat om het ontwerpen van een geheel nieuwe indeling van uw huis of een of meerdere ruimtes, zoeken we graag buiten de gebaande paden en voor de hand liggende plattegronden of indelingen. We hebben vaak ideeën waar de opdrachtgever zelf niet zo snel op zou komen, waardoor we met verrassende oplossingen komen. We maken een aantal indelingsvoorstellen en werken dit ook uit in 3D, zodat de opdrachtgever het voorstel ook ruimtelijk kan 'beleven'. We maken een duidelijke werkomschrijving op basis waarvan een aannemer kan offreren. In deze fase kunnen we de opdrachtgever van dienst blijven (zie begeleiding).

Wat betreft de uiteindelijke vormgeving en styling van het interieur kijken we naar sfeer, kleur, stijl en materiaal. We werken met moodboards en zoeken op deze manier naar een interieur dat past bij het karakter en de smaak van de opdrachtgever.

Annemarie (de eigenaar van The Conceptuals, zie ook Wie we zijn) is opgeleid als interieurstylist aan de Artemis Academie en volgde een opleiding aan de NIA Academie.

We kunnen inkopen bij verschillende groothandels in meubels en interieuraccessoires. Onze klanten kunnen ook via ons inkopen bij deze leveranciers (soms geldt er wel een minimum afnamebedrag).

Voor een impressie, hieronder een aantal voorbeelden van door ons ontworpen interieur(details):

undefined undefined

wastafel             keuken