(Ver)​bouwbegeleiding

Een verbouwing is een flinke operatie. Een tijdrovende en soms ingewikkelde klus waar veel mensen tegen op zien. The Conceptuals organiseert en coördineert de verbouwing en begeleidt u en de aannemer. 

Allereerst wordt geinventariseerd wat uw plannen zijn (voor zover The Conceptuals hier niet in betrokken is geweest) en wordt een plan van aanpak opgesteld. Er wordt een duidelijk werkomschrijving ten behoeve van de aannemer gemaakt, op zo'n manier dat we er straks vergelijkbare offertes door krijgen. We bepalen samen welke aannemers we zullen benaderen; wij hebben goede aannemers in ons netwerk maar vaak heeft de opdrachtgever ook aannemers met goede referenties. We nodigen deze aannemers uit voor een briefing t.b.v. de offerte.

Nadat we de offertes hebben ontvangen leggen we deze naast elkaar en vergelijken we deze op prijs-kwaliteitverhouding. Daar waar nodig vragen we toelichting van de aannemers.

Nadat er een keuze is gemaakt met welke aannemers we in zee gaan organsieert, coordineert en begeleidt The Conceptuals de gehele (ver)bouw(ing).

We nemen de opdrachtgever de zorgen uit handen, we bewaken budgetten en deadlines. We overleggen/ of leggen contact met met architecten, constructeurs, aannemers/uitvoerders.  

We hebben een groot netwerk aan architecten en aannemers, die goed zijn en redelijke prijzen vragen. Maar ook met gespecialiseerde (decoratie)schilders, stucadoors, meubelmakers, smeden en andere specialisten etc.